Inkasso

’Med KHIs inkassoprocedure slipper du for det tunge tovtrækkeri med uvillige debitorer’

KHI er autoriseret til at drive inkasso-virksomhed. Med Thomas i front er inkasso-delen en naturlig forlængelse af rykker-proceduren for vores factoring-kunder. Vi tilbyder naturligvis også inkasso-løsningen til kunder, der ikke anvender factoring-ordningen.

Med KHIs inkasso-procedure slipper du for det tunge tovtrækkeri med uvillige debitorer. KHI håndterer alle de skriftlige eller telefoniske henvendelser, der måtte være og sørger for, at alle formaliteter i forbindelse med inkasso-proceduren er i orden. Vi administrerer og overvåger også eventuelle indgåede afdragsordninger med debitorer.

Inkasso-proceduren består i korte træk af tre på hinanden følgende trin, der iværksættes ved manglende betaling af fordringen. For hvert trin påløber der yderligere omkostninger for debitor:

  1. Der udsendes to inkasso-skrivelser fra KHI Inkasso.
  2. Herefter overdrages sagen til vores udkørende inkasso-samarbejdspartnere. De sender efter forudgående varsel en inkasso-konsulent ud til debitor med henblik på inkassation af fordringen eller underskrift af skylderklæring.
  3. Der påbegyndes retslig behandling af sagen, f.eks. betalingspåkrav og fogedretsprocedure med det formål at foretage udlæg i debitors ejendom.

Trin 1 og 2 af inkasso-proceduren i KHI drives efter princippet ’No Cure – No Pay’, dvs. at vi ikke får betaling, medmindre fordringen inddrives. Du har således ingen risiko ved at sende en fordring videre til inkasso. Trin 3 iværksættes kun efter nærmere aftale.

Klik her hvis du vil downloade vores produktblad med en komplet beskrivelse af KHIs inkasso-procedure (incl. priser).

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med de træge debitorer.

%d bloggers like this: