KHI | Advokat-inkasso
15098
page,page-id-15098,page-template-default,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Advokat-inkasso

 • 1. Rykkere

  Der udsendes to advokat-rykkere fra KHI Advokatinkasso.

 • 2. Overdragelse

  Herefter inddrages vores mangeårige samarbejdspartner Dansk Kreditor Service A/S (DKS).

  DKS sender efter forudgående varsel en inkasso-konsulent ud til debitor med henblik på inkassation af fordringen eller underskrift af skylderklæring.

 • 3. Fogedretsprocedure

  KHI påbegynder en fogedretsprocedure med det formål at foretage udlæg i debitors ejendom.

Vi ved hvad vi taler om


KHI er af Rigspolitiet autoriseret til at drive inkasso-virksomhed. Med Thomas i front som ansvarlig advokat er inkasso-delen en naturlig forlængelse af rykker-proceduren for vores factoring-kunder. Vi tilbyder naturligvis også advokat-inkasso løsningen til kunder, der ikke anvender factoring-ordningen.


Med KHIs inkasso-procedure slipper du for det tunge tovtrækkeri med uvillige debitorer. KHI håndterer alle de skriftlige eller telefoniske henvendelser, der måtte være, og sørger for, at alle formaliteter i forbindelse med inkasso-proceduren er i orden. Vi administrerer og overvåger også eventuelle indgåede afdragsordninger med debitorer.Inkasso-proceduren består i korte træk af tre på hinanden følgende trin, der iværksættes ved manglende betaling af fordringen. For hvert trin påløber der yderligere omkostninger for debitor.

Trin 1 og 2 af inkasso-proceduren i KHI drives efter princippet ’No Cure – No Pay’, dvs. at vi ikke får betaling, medmindre fordringen inddrives. Du har således ingen risiko ved at sende en fordring videre til inkasso.
Trin 3 iværksættes kun efter nærmere aftale.

Klik her hvis du vil læse en mere detaljeret beskrivelse af KHIs inkasso-procedure. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med de træge debitorer.